Novice kluba

Novo leto, novi izzivi!

Za začetek vam želimo srečno, zdravo in uspehov polno leto 2019 ???
Čas za izpolnjevanje novoletnih zaobljub se je pričel! V nadaljevanju si lahko preberete 4 razloge, zakaj je karate najboljša izbira, ko želi aktivno preživljati čas cela družina:

?TELESNI RAZVOJ- pri tej besedni zvezi, večina takoj pomisli na otroke. Res,da se otroci zaradi motorične in fizične zahtevnosti, ki jo zahteva karate, nadpovprečno razvijejo. Vendar pa to velja tudi za odrasle in starejše ljudi, saj karate pripomore, tako k ojačanju imunskega sistema, kot telesa in “duha”.
?UČENJE NOVIH VEŠČIN- ne govorimo samo o borilnih veščinah. Otroci, odrasli in starejši ljudje, se naučijo discipline, samoiniciativnosti, vztrajnosti, kar se prenese tudi v vsakdanje življenje.
?STAROST JE LE ŠTEVILKA- naš klub, se lahko pohvali z najmlajšim članom starim 3 leta, za katerega verjamemo, da bo odrasel v odgovornega in osebnostno močnega borca. Tudi višjih starostnih kategoriji nam ne primanjkuje, saj imamo v klubu skupino najmlajših zmajčkov, rekreativno skupino za mlajše, tekmovalno skupino, ter rekreativno skupino za mešane starosti (12-99)
?DOSTOPNOST- Karate klub Zmaj, vam ob vpisu otrok omogoča za 50% nižjo ceno na drugega člana družine in BREZPLAČNO udejstvovanje ostalih članov!!!

Srečno in se vidimo na treningu!

Oss!

Karate klub Zmaj

49085638_10155713737627676_8037227774802395136_n

Dobavitelj opreme